Samochód na b1

17 Lis 2009, 22:58

Od dłuszego czasu szukam auto na b1 narazie co znalazłem to Daihatsu Coure i smart zastanawiam sie czy volkswagen buggy waży 550 kg prosze o pomoc
Ostatnio edytowany przez Rixin1234, 21 Lis 2009, 13:45, edytowano w sumie 1 raz
Rixin1234
Nowicjusz

Miejscowość: krk

17 Lis 2009, 23:02

Rixin1234 napisał(a):Od dłuszego czasu szukam auto na b1 narazie co znalazłem to Daihatsu Coure i smart zastanawiam sie czy volkswagen buggy waży 550 kg prosze o pomoc

jak nie masz zrobionego prawka to poczekaj na normalne B, szkoda zachodu
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

18 Lis 2009, 07:50

dokladnie lepiej poczekac i zrobic normalnie niz potem 2raz kombinowac,kumpel tez sie tak napalil chcial robic na B1 ale wkoncu zdecydowal i mowi ze woli poczekac i zrobic normalnie na B,a co do aut na B1 to Smart jest czesto rejestrowany na B1 ale wazy on jakies 770kg (seryjna wersja bez przerobek) wiec odchudzic go do 550kg jest naprawde ciezko,ale jest takie autko ktore bardzo latwo mozna odchudzic a mianowicie nasz polski kochany maluch (seryjna wersja waży 600kg),tak wiec widzisz aut niema za duzo wiec teraz lepiej moze kupic sobie jakis skuter i potem normalnie robic prawko na B
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS
    Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...