REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
barol91 napisał(a):Oj ciężko i w tym temacie doskonale Cie rozumiemsam nie cały rok temu miałem identyko sytuacje,wybór wtedy padł na malucha,żałuje czy nie?! Różnie.
CC 700 z tego co wiem jest to kiepski model CC z tym silnikiem ze względu na gażnik Aisan,który jest troche awaryjny i cięzki do regulacji ale jak znajdziesz zadbaną 700 to raczej nie powinno być problemów ale w tej kwocie o to może być ciężko,zaproponował bym Ci Poloneza ale wiem co to znaczy OC,ale za to możesz poszukać zadbanego Fiata Uno z silnikiem 1.0 45km w wersji Fire w wersji 5drzwiowej przynajmniej łatwiej załadujesz gitary i sprzęt niż do cieniasa albo ewentualnie Ford Fiesta,również w wersji 5drzwiowej.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Kolejny stek bzdur.barol91 napisał(a):jest to kiepski model CC z tym silnikiem ze względu na gażnik Aisan,który jest troche awaryjny i cięzki do regulacji
barol91 napisał(a):Przebieg napewno kręcony i napewno nie ma 116tkma to Uno podałem tylko poglądowo czego możesz szukać,możesz sie jeszcze rozejrzeć za Kadettem w sedanie albo Favoritka ewentualnie Forman (take niby małe kombi).
[link do oferty na Allegro wygasł]
no i to by było chyba na tyle.
No i właśnie o to chodzi że trzeba dbać o Aisana, wtedy nie ma się czego bać.barol91 napisał(a):krikus jeśli trafisz na zadbany egzemplarz nie będzie problemów
wiesz mit zawsze był legendą, a legenda nie zawsze prawdą ...barol91 napisał(a):Wszędzie gdzie sie spotkam ze słowami na temat CC 700 jest mowa o tym gażniku a najlepszy gażnik w CC to nie Aisan a Weber.