REKLAMA
Sprawa wygląda tak - potrzebny samochód - problem typowy Rozglądałem się za czymś w cenie do około 10-12tys, na temacie się nie znam więc wolałbym się poradzić kogoś kto w tym siedzi. Na co zwracam uwagę? No dobrze by było, żeby autko było w miarę możliwości mało awaryjne - wiadomo, że nic nowego nie kupię, a z autkami 10-letnimi różnie może być, ale jednak pewne marki i modele mają lepszą opinię od innych. Jak już coś będzie do wymiany to dobrze by było żeby byle pierdółka nie kosztowała majątku - czyli części w rozsądnych cenach. Przeglądałem oferty, ale ponieważ na temacie się nie znam to patrzyłem na cenę i w sumie wygląd lub ewentualnie to czy o danym modelu coś się słyszało czy nie To co zwróciło moją uwagę i było dostępne w cenie jaka mi odpowiada:
-Alfa Romeo 156
-Opel Vectra
-Mitsubishi Galant
-Toyota Corolla
-Renault Laguna
-Seaty różnorakie
Jak sobie przypomnę co mi tam jeszcze w oko wpadło to dam znać. Chciałbym się dowiedzieć czy w tych cenach w.w. modele to już kompletne trupy czy coś rozsądnego się znajdzie? Jak wygląda sprawa części i awaryjności. Poza tym wszystkie inne propozycje samochodów do tych kilkunastu tys mile widziane Brałem też pod uwagę np Fabię Także rozrzut jest spory. Może być też coś mniejszego no ale 4/5 drzwiowe koniecznie. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.