Witam szukam samochodu , na pierwsze taxi osobiście prywatnie handluje samochodami i już od tego mam mętlik proszę o jakąś poradę, moim kryteriami jest maksymalnie 10 tyś zł lecz wolał bym sie zmieścić w 10 tyś już z taksometrem itp więc celował bym w 7-8tyś , co do rocznika nie mam wymagań normalne iż będzie powyżej 2000r silnik ? Rozważam diesla albo gaz. Mam kilka ogólnych modeli upatrzonych proszę o opinie i może inne podpowiedzi. A więc passat b5 fl kombi 1.9 tdi 130 albo 101km i chyba tyle rozważam też skode octavie II 1.9 tdi 105km ale w kwocie 10 tyś trzeba liczyć się z zajechanym egzemplarzem więc raczej daruje sobie i jeszcze wchodzi w gre vectra c z gazem lecz mam mieszane odczucie proszę o jakieś porady opinie pozdrawiam.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
OffRoad Show Poland 2017 Już po raz VI w Warszawie odbył się OffRoad Show Poland. Zwiedzający mogli oglądać najnowsze modele aut z segmentu 4x4, samochody przygotowane do turystyki oraz do sportu, quady, motocykle, kampery oraz zapoznać się z bogatą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.