Weronika2020 napisał(a):że chyba można to sprawdzić po nr vin
Tzn co on chce sprawdzać? Czy jest w ogóle?.. No ale to już osobny temat, mi chodzi o to czy za chwilę nie będzie w ogóle trzeba sprzęgła robić ale wg mnie na 99% tam jest koło dwumasowe
Warto też dopytać albo samemu sprawdzić - stan układu kierowniczego, nic nie ma oprócz drążków wymienionych w opisie a jak zacznie podciekać przekładania albo luzy czy jakieś stuki to będzie problem.
Zimówki bym odpuścił, tzn to nie jest taki istotne wg mnie, tego śniegu tyle u nas aż nie ma, pół zimy to taka jesień praktycznie, więc nie ma co sobie tym zaprzątać głowy.
Resztę trzeba na miejscu zweryfikować, ogólnie jest jeszcze taka jedna ciekawostka ale nie wiem czy o to warto pytać?
Mianowicie po wpisaniu w Historię pojazdu gov.pl danych auta, pojawia się pozycja że w 2009 auto było wyrejestrowane z urzędu (np. po odmowie potwierdzenia danych)..
Dziwne trochę to, że gość robi jakieś brewki na lampach, ma auto prawie 10 lat, niby zadbane a nie może zakonserwować blachy i ją zrobić? takie rzeczy z dnia na dzień się nie sypią.