Samochód poleasingowy Superb II 2011r., przebieg 290tys. Warto?

27 Gru 2015, 10:34

Przy takiej "okazji" oglądanie go samemu może nie wystarczyć, trzeba wziąć to auto na konkretny przegląd. A co do prezesa-to też nie jest takie pewne, wychodzi na to, że on tylko jeździł tym autem zamiast prezesować :lol:
Okazje podobno się trafiają, ale mnie jakoś omijają, dlatego podchodzę sceptycznie do tego tematu i innym radzę to samo.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

27 Gru 2015, 10:43

Tak jak wcześniej pisałem, ja bym podpiął pod vaga , pojechał na stację , wszystko dokładnie obejrzał i wtedy by było o czym rozmawiać.
Ciekawi Mnie czy przy takim przebiegu padło już coś typu dwumasa, pompa oleju , turbo i czy było to zrobione.
Sprzedam :
Volvo v70 03r. d5 PL blachy
Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
kyrtapSzn
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Buty inspirowane Lexusem CT
    Od prawie trzydziestu lat ludzie wybierają samochody Lexusa, by wygodnie podróżować na większych i mniejszych dystansach. Okazuje się, że od teraz w Lexusach można również… chodzić. A to za sprawą butów ...