Witam!
Mam zamiar zakupić samochód używany, rodzinny do 20 000-22 000 zł. Raczej chciałbym sprowadzić zza granicy. Zastanawiałem się nad Mazdą 6 i Oplem Vectrą C, ale nie wiem czy znajdę takie w podanej cenie. Proszę o pomoc i zasugerowanie samochodu. Jakie opłaty będę musiał uiścić w wypadku sprowadzania samochodu?
Raczej będzie ciężko za 20tys. A co myślisz o Passacie B5? Z czystym sumieniem mogę polecić to auto z 1.9 130km. Przykład: [link do oferty na Allegro wygasł]
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Dział produkcji Audi cyfryzuje utrzymanie ruchu za pomocą aplikacji Utrzymanie ruchu w oparciu o aplikację: Od teraz około 150 pracowników działu utrzymania ruchu w fabryce Audi w Ingolstadt będzie pracowało cyfrowo. Aplikacja "Mobilne utrzymanie ruchu Audi" pozwoli im w przyszłości ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.