Samochód rodzinny

03 Paź 2011, 15:08

Słuchajcie, szukam auta dla rodziny, mniej więcej w przedziale cenowym do 4o tys. Wygodnego, ekonomicznego, przy czym żeby nie grzeszył brzydotą. Wstępnie rozważam opcję
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
lubię też volkswageny. Any tips?
Robercikos80
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

03 Paź 2011, 16:57

Mogę ci jescze polecić też forda tylko już typowo rodinnego, czyli mondeo
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

03 Paź 2011, 17:01

[link do oferty na Allegro wygasł]
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

03 Paź 2011, 20:43

A może Skoda Octavia? A jak nie Octavia, to może Roomster, znajomy znajomego tym jeździ z rodzinką, raz w tym siedziałem i nawet nawet. Albo Toyota Corolla Verso, tylko kierując nią, można się poczuć jak w autobusie. Drążek skrzyni biegów był w tam, gdzie mam w Focusie radio :D
LOTnick
Aktywny
Awatar użytkownika

Auto: Ford Focus II 1.6 100KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Gruba odzież, a nurkowanie podczas hamowania
    Gdy na zewnątrz panują niskie temperatury, większość osób wsiada do samochodu w zimowym ubraniu, często składającym się z wielu warstw. Nie jest to jednak ani wygodne, ani bezpieczne, szczególne w przypadku ...
    Przełącz tryb dzienny świateł na światła mijania!
    Czy korzystanie z świateł do jazdy dziennej może stanowić zagrożenie na drodze? Tak, zwłaszcza gdy są używane w warunkach ograniczonej widoczności zamiast świateł mijania. Przypominam o podstawowych przepisach drogowych i ...