Dynamiczny do 30k

03 Paź 2011, 20:34

Witam, od kilku miesięcy poszukuje autka które da mi przyjemność z jazdy, posłuży na kilka lat i nie przestanie być szybko "mało atrakcyjne" zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz. Rocznik jaki by mnie satysfakcjonował to 2004+, co do wyposażenia samochodu: silnik 1.9 - 2.6 coś koło tego, 150+ koników, oczywiście wewnątrz klimatyzacja, el. szyby itd. Dobrze aby nie palił jak smok, bo zbankrutować przy autku to też nie żadna frajda :). Jak w temacie, na samo autko mam około 30k. Teraz co mam na oku: z początku oczywiście był to passat b5 no ale... tyle tego się przewala po polskich drogach, że uważam go za przeżytek :D, potem zainteresowała mnie vectra i astra a także audi S6, z góry odrzucam samochody kombiaki, tylko sedanki i hatchbacki 5 drzwiowe. Jestem otwarty na propozycje. Z góry dziękuję za pomoc!
Gordu
Nowicjusz

03 Paź 2011, 20:46

ford focus st choć trudno będzie znalezć, ale ten głos...coś pięknego :)
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

03 Paź 2011, 20:53

Opel Vectra C, Mondeo mk III
kamyl
Aktywny

Miejscowość: SR
Prawo jazdy: 0- 4-2009
Auto: VC GTS
Silnik: Z19DT
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

03 Paź 2011, 22:40

Noo mój 100-konny focus wydaje całkiem miłe dźwięki, aż strach pomyśleć co potrafi ST albo RS ;)
Jak chcesz poczuć przyjemność z jazdy to kup sobie jakieś nowsze BMW i koniecznie wyłącz ESP!
I nie przejmuj się stereotypami.
LOTnick
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: Ford Focus II 1.6 100KM