Witam mam kilka pytań .Za niedługo zacznę robić prawo jazdy i już teraz chce wybrać samochód dla mnie.Bardzo mi się podoba Nissan Juke ,ale jest za drogi na mój budżet.Szukam auta wielkości i wyglądu takiego jak Juke czyli ,,mini SUV''.Auto ma kosztować nie więcej jak 10.000 PLN i ma być nie uszkodzone. Czekam na wasze sugestie.
Freelander za 10 tys. z dużą dozą prawdopodobieństwa będzie skarbonką bez dna. Dozbieraj chociaż ze 3-4 tys. i szukaj egzemplarza z dieslem TD4. Miałem takiego i złego słowa nie powiem na ten samochód.
Wymiana filtra powietrza - Toyota Yaris (P9) II 1.3 VVTi [porady] Jak wymienić filtr powietrza w samochodzie Toyota Yaris II? Oznaczenie tego modelu to (P9), a produkowany był w latach 2005-2010. Sama wymiana jest bardzo prosta wystarczy odpiąć dwa zatrzaski na obudowie filtra i jedno mocowanie ...
Skoda Octavia - zmodernizowana trzecia generacja modelu Premiera gruntownie zmodernizowanej trzeciej generacji modelu OCTAVIA miała miejsce 10 stycznia w Akademii Sztuk Pięknych w Wiedniu. Podczas trwającej dwadzieścia minut prezentacji Prezes Zarządu ŠKODY Berhnard Maier ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.