Przecież w tej kwocie znajdziesz nawet Accorda. Civic ma osiągi i po co się pchać w bankomaty pokroju Audi? Proponuję porównać eksploatację Hondy z Audi albo naprawy w wolnym czasie.
Na Civica IX szykował bym 45 tys, Accord spoko, tylko do miasta średnio - nie każdy lubi takie duże auta w mieście, ciężko z parkowaniem i zwrotnością. Ja już miałem dwa sedany, więc sobie radzę, ale jak ktoś przesiądzie się z mniejszego auta to może być problematyczne.
Śpiący policjant - bezpieczne spowalniacze Jak skutecznie uspokoić ruch drogowy? Sprawdzoną i popularną metodą jest montaż progów prędkościowych na drogach. To rozwiązanie ma wiele zalet – wymusza na kierowcach ograniczenie prędkości, powoduje mniejsze ...
Był już tutaj jeden koleś od filmów i to co na nich było vs rzeczywistość dawało bardzo wiele do życzenia (Pan Bart...) Mówiłem o spojrzeniu na kupno części, olejów, rozrząd itp. samemu zamiast oglądać filmiki
Marcel2727, jeśli mówisz o moich filmach -raczej ewidentnie pokazywały rzeczywistość czarno na białym ale niektórzy tutaj zawsze gdy świeci słońce będą mówić ze pada deszcz no cóż bez komentarza
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.