REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Lukxxx napisał(a):W tych pieniądzach mimo wszystko bym celował w kombi w klasie D (co sam niedawno uczyniłem).
Większy i pakowniejszy bagażnik, większy rozstaw osi itp. Pytanie jeszcze czy to bardziej samochód na miasto - wtedy VAN oparty na klasie C jest ok, czy bardziej na trasy - wtedy brać większy rozstaw i lepsze prowadzenie klasy D.
Jedynie jeśli masz mieć trójkę pasażerów z tyłu to z racji osobnych foteli taki C-Max może mieć plusy.
Co do żony - reakcja mojej była podobna, że strasznie wielki. Ale moja jest odważna i jeździ na prawdę dobrze. Więc z racji tego, że aktualnie ona prędzej robi trasy niż ja, to ona jeździ nim więcej, a ja jeżdżę drugim autem po mieście W trakcie jazdy długość samochodu specjalnie różnicy nie robi. Jedynie różnicę zauważam przy parkowaniu. A tu zbawienne są czujniki parkowania, gdzie mimo gorszej widoczności kontroluje się gdzie kończy się samochód.
Także - przemyślcie to. Ewentualnie z bardzo fajnych - troszkę dłuższych, ale pojemnych Vanów może Mazda 5?
Padres84 napisał(a):http://otomoto.forumsamochodowe.pl/volkswagen-golf-plus- ... 85748.html