Samochod sport coupe do 15000zl

17 Sie 2007, 11:31

Heja, ostatnimi czasy zastanawialem sie nad zakupem Alfy, ale cala masa ludzi odradza mi kupno tego samochodu :(, mial to byc ladny samochod ze sportowym zacieciec he no coz....
Pytanko brzmi co mozna by dostac w tej cenie czyli jakies 15 tys jaki sporotwy samochodzik mogl bym sobie zakupic, cos co ladne wyglada i sie tak czesto jak alfa nie psuje. Nawiasem mowiac myslem tez o hindzie prelude, oplu bertone co wy na to ??
toyo
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

17 Sie 2007, 16:05

Jeśli chcesz znać moje zdanie do auto w nadwoziu cupe/sport do 15tyś z tych co wymieniles to Honda Prelude z lat 92-96r najlepiej 2.2 dohc vtec 185KM jest to wersja VTi (w wersji JDM 200KM) lub 2.0 133KM nie jest demonem szybkosci w tej budzie ale fabryczne 9s do "setki" robi więc nawet jeśli lubidz pojechać szybciej nie będzie tragedi. Jeszcze co do Hondy Prelude nie kupowałbym raczej tego samochodu z motorem 2.3 160KM gdyż jest to jedyny silnik który Honda zepsuła.

Opla Astry II Bertone nie kupisz do 15tyś bo są to dość młode auta...
Pekińczyk
Początkujący

17 Sie 2007, 19:06

Ja radzę abyś się zastanowił nad Toyotą Celicą ,,okularnikiem'' taki samochód można zakupić od kwoty ok 10 tys
Zbyszek
Początkujący

Miejscowość: Wałbrzych

17 Sie 2007, 20:46

Zbyszek napisał(a):Ja radzę abyś się zastanowił nad Toyotą Celicą ,,okularnikiem'' taki samochód można zakupić od kwoty ok 10 tys

także miałem polecić ten spokojnie do 15tyś kupisz w bdb. stanie lecz mi się nie podoba to auto.
Pekińczyk
Początkujący

16 Wrz 2007, 18:12

BMW serii 3
jwlalek
Nowicjusz

17 Wrz 2007, 14:31

Zwróć uwagę na Fiata Coupe, Honde Prelude, Toyotę Celicę, Forda Probe 2.5
aragass1
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak jeździć oszczędnie hybrydą?
    Jest stale rozwijana i zdaniem wielu stanowi złoty środek między bezemisyjną jazdą, a swobodą typową dla aut spalinowych. Technologia hybrydowa od lat jest czymś więcej niż tylko ciekawostką i pozwala oszczędzać kierowcom ...

19 Wrz 2007, 18:05

Fiata Coupe, Honde Prelude, Toyotę Celicę, Forda Probe 2.5

No i VW Corrado.
damczer
Początkujący