Samochód sportowy co kupić do 3500 ????

23 Sty 2011, 19:00

W jednym z wcześniejszych postów pytałem ile może kosztować realnie w średnim stanie z lat 1995-2000 kia sportage i/lub fiat bravo i nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi.

a więc czy wszem i wobec jest realne kupić ww samochody za 7000zł z gazem lub coś podobnego ??
smigasek
Nowicjusz

Miejscowość: Pomiechówek

23 Sty 2011, 20:35

Ja Ci napisałem na wmiare ogarniętą Sportage musisz wydać najmniej z 8tys.zł a Bravo za 6tys już spokojnie dostaniesz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Sty 2011, 22:35

odświeżam

Jak myślicie czy jest sens kupować zamiast kia sportage suzuki vitara 1992/1994(6000z gazem) poj 1600ccm^3 lub coś podobnego z tych roczników z Niemiec. W końcu suzuki to japoniec z silnikie suzuki swift ???

proszę o szybką odp ???

[ Dodano: 20 Luty 2011, 00:07 ]
witam odświeżę nieco temat

Zmieniły mi się trochę poglądy i fundusze jestem zaintesowany 9 samochodami :
=>hodna civic
=>opel tigra
=>mazda mx3
=>mazda 323f
=>renault megan coach
=>nissan almera
=>fiat bravo
=>fiat coupe
=>hundai coupe

Silniki jakie mnie interesują to: od 1500ccm^3 do 1800ccm^3 oczywiście obowiązkowo instalacja lpg pełna sekwencja

teraz pytania do was:
Który z samochodów ma najbardziej sportową charakterystykę ???
Czy jest sens kupować któryś z ww samochodów za 5500 w de + lpg (2000) + rejestracja w pl ???

Bardzo proszę o szybką odp :))

[ Dodano: 20 Luty 2011, 00:08 ]
samochody z lat 1995-1997
smigasek
Nowicjusz

Miejscowość: Pomiechówek
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

GT86 w specjalnej wersji Black Limited
    Był rok 1986. W radiu leciało Europe i utwór The Final Countdown, a w Azji z fabryk wyjeżdżały kolejne egzemplarze Toyoty AE86 Sprinter Trueno GT Apex w limitowanej wersji Black Limited. W hołdzie temu modelowi japoński ...
    Błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl - 850tyś. km w rok
    Niestety błędy w bazie historiapojazdu.gov.pl zdarzają się, system jest nie doskonały, podczas kontroli policjant zagląda przez ramie i cos tam spisuje, nie rzadko nie wiedząc czy to licznik dzienny, tymczasowy czy może to ...