REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jasiek90 napisał(a):Proponuje coś takiego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
lub
[link do oferty na Allegro wygasł]
szczególnie ten drugi to prawdziwa kieszonkowa rakietano i w przeciwieństwie do Tigry, Civica, Golfa czy Pumy to samochód który podczas jazdy może dać naprawdę sportowe wrażenia.
*linki przykładowe
dervu napisał(a):Wczoraj kupiłem za 1200zł 106 XSi, nie walony, rdzy nie widać, tylko lakier jak to w nich już było się "wysłużył" i ma co nieco nieudolnych poprawek. Poza tym osiągi ma, zawieszenie w pełni sprawne, środek jak nowy. Może klimy, elektryki nie ma, ale elektrykę to sobie można dokupić. A lakier się położy nowiutki.
A 16v to od 6 można startować, ale wiadomo że będzie coś do roboty.
barol91 napisał(a):A może tak Seicento po SWAPie??
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - lekka buda,żwawy silnik,dobry mieszczuch,no czego chcieć więcej.Ja na Twoim miejscu pomyślał bym nad nim,dozbierał troche kasy,potem sprzedasz seja dolożysz to co uzbierałeś i kupisz sobie nawet jakiegoś Golfa IV GTI.
PrezesArtek napisał(a):dervu napisał(a):Wczoraj kupiłem za 1200zł 106 XSi, nie walony, rdzy nie widać, tylko lakier jak to w nich już było się "wysłużył" i ma co nieco nieudolnych poprawek. Poza tym osiągi ma, zawieszenie w pełni sprawne, środek jak nowy. Może klimy, elektryki nie ma, ale elektrykę to sobie można dokupić. A lakier się położy nowiutki.
A 16v to od 6 można startować, ale wiadomo że będzie coś do roboty.
Takie rzeczy to tylko w erze