REKLAMA
Witam, poszukuję samochodu, który dobrze mi posłuży przez następne kilka lat, interesują mnie tylko auta typu sedan, ważne jest dla mnie to żeby były dobrze wyposażone (np. nawigacja), elektronika, oraz ewentualnie skórzane fotele automatyczna skrzynia itd.
Zależy mi na tym, aby samochód nie był starszy niż 6-7 lat, oraz nie miał gigantycznego przebiegu, fajnie byłoby gdyby był w miarę ekonomiczny oraz nie byłby zbyt awaryjny.
Jeśli chodzi o samochody, które mnie interesują to jest to głównie Audi A4 (B8), widziałem kilka pięknych sztuk z pełnym wyposażeniem za około 45-50 tys., ale boję się, że takie auto może się posypać po paru miesiącach, nie ukrywam, że audi to moja ulubiona marka, więc od razu na wejście są dla mnie po prostu bóstwem , a zwłaszcza śnieżnobiałe sedany A4 B8.
Jeśli mi na powyższe auto nie starczy mam też inne wyjścia:
- BMW E60 lub E90
- Opel Insignia
- Ford Mondeo
- Mazda 6
Chyba tylko tyle samochodów przyciągnęło moją uwagę, jestem otwarty na inne propozycje, myślałem też o passacie, ale większość znajomych mi je stanowczo odradzała mówiąc o strasznej awaryjności i niewygodzie.
Bardzo proszę o pomoc w wyborze, ja niezbyt znam się na poszczególnych samochodach, więc proszę o pomoc osoby, które coś o tym wiedzą, i byłyby mi w stanie pomóc, z góry dzięki i pozdrawiam !