Samochód uniwersalny

11 Lut 2019, 21:33

Witam wszystkich :lol:
W tym roku chciałby kupić samochód, który chce zatrzymać na pare grubych lat. Szukam modelu którym będę mógł spokojnie dojeżdżać na codzień do pracy, kilka razy w miesiacu jakis wypad do lasu na pola i raz na ruski rok jakiś wyjazd nad morze lub góry. :D Cena, jaką chce przeznaczyć to maksymalnie 20 tyś. Oto moje kryteria:
- myślę nad benzyna + gaz,
-5 drzwi ,
- najlepiej jakby miał niskie spalanie,
- tanie części
- do 20 tyś zł.
Zastanawiałem się nad sprawdzeniem auta z niemiec, aczkolwiek nie wiem, czy to dobry pomysl. Auta jakie polecają w Internecie i myślę że to byłby dobry wybór to:
-suzuki vitara
-toyota rav 4
- daihatsu terios
- subaru forester
- reno kangoo
Chciałbym dowiedzieć się, jaka jest Wasza opinia i prosiłbym o pomoc. Dziękuję :)
Ostatnio edytowany przez Kao, 10 Lut 2019, 23:05, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Przeniosłem do odpowiedniego działu, następnym razem proszę zwrócić na to wiekszą uwagę gdzie założyć temat.
Ostatnio podbity przez mateuszxyz, 11 Lut 2019, 21:33
mateuszxyz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Design - nowe koncepcje i kreatywne idee przyszłości
    W przyszłości nie będzie istniał tylko jeden jedyny typ samochodu - formy mobilności będą różne. Dlatego projektanci Audi tworzą nowe koncepcje i kreatywne idee. Zasadniczo, kierują się wytyczną nowoczesnego sportowego ...
    XIX Moto-Piknik NO LIMIT OLSZTYN 2013 / relacja
    Moto-Piknik na lotnisku w Dajtkach już za nami i śmiało możemy stwierdzić że kolejną edycję zaliczamy do udanych. Jest to wyjątkowa impreza w skali regionu i Polski. Nie często możemy zobaczyć tyle obliczy motoryzacji w jednym ...