REKLAMA
Witam wszystkich. Na starcie zaznaczę, że odwiedziłem kilka poprzednich stron, trochę poczytałem samemu.
Szukamy z żoną samochodu do wyżej wymienionej kwoty, nie oznacza to, że chcemy wydać równo 40 tysięcy ale jeżeli coś w tej kwocie byłoby naprawdę znacząco lepsze od tańszych egzemplarzy to nie byłoby problemu.
Kolejna sprawa to, że w najbliższym czasie planujemy powiększenie rodziny, więc miejsce na jakiś wózek dziecięcy i kilka dodatkowych rzeczy musi się zmieścić.
Najbardziej z tych dotychczasowych modeli, które znaleźliśmy najbardziej podobają nam się :
Open Insignia
Chevrolet Cruze
Mazda 3
Passat CC
Ford Mondeo Mk4
Citroen C5
Jeżeli chodzi o podróżowanie to głównie po mieście. Zakupy, praca, raz na miesiąc tak około 100km w trasę i raz do roku, może dwa gdzieś w nasz kochaną Polskę.
Na koniec chciałbym dodać, że żona jest bardzo uparta i bardzo zależy jej aby samochód nie był z rocznika mniejszego niż 2009 oraz nie miał więcej niż 125tys przebiegu. Ja żadnym specjalistą nie jestem i nie uważam, żeby to grało tak ważną rolę i jeżeli ktoś mógłby również wypowiedzieć się trochę na ten temat, tzn czy warto również rozglądać za trochę starszymi modelami.