Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Lexus LC Convertible - czyli model ze zdejmowanym dachem Coraz więcej wskazuje na to, że Lexus LC ze zdejmowanym dachem faktycznie wyjedzie na drogi. Dobre wieści w tej sprawie płyną do nas z Australii. Spodziewany debiutu Lexusa LC Convertible rozbudził również plotki na ...
Podłączając się pod temat, co sądzicie właśnie o Carismie 1.8 GDI ?
A z tego co wyczytałem, to jest to tylko w teorii japoński samochód, bo ma płytę podłogową z volvo s/v40, a silniki od renault
AreBie napisał(a):Albo volvo ma płyte z Carismy Oba auta produkowane w tej samej fabryce w Holandii. Silnikiem francuskim (bardzo dobrym) jest tylko 1.9TD
No może i volvo ma płytę z carismy A co do silników, to chodzi mi o coś w benzynie, bo mało kilometrów robię na diesla.
A z tego co czytałem, to właśnie te silniki są oszczędne
GDI to jedne z najoszczędniejszych silników bęnzynowych, pracują na bardzo ubogiej mieszance. To pierwszy na świecie silnik z wtryskiem bezpośrednim benzyny. Jeśli myslisz w przyszłości o zagazowaniu auta to szukaj 1.6, GDI jest praktycznie "niegazowalny"
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.