Witam, otóż chciałem się was spytać jaki polecicie mi samochód. Będzie to mój pierwszy. Cena tak do 15 tys bo jak będzie trochę droższy lub tańszy to nic się nie stanie.
Ogólnie chciałbym żeby był dość szybki i zwrotny.
Rozglądałem się i zaciekawiły mnie takie samochody :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] oraz [link do oferty na Allegro wygasł]
Tylko nie wiem czy to nie jakieś "przekręty"
Proszę o odpowiedź i ewentualnie propozycję innych samochodów
To TT to przekret, lol, nawet z silnikiem 180KM nie kupisz jezdzacego za taka kase. 206 tak samo. Znaczy ten 206 to pewnie prawda, tylko to pol zlom za taka kase musi byc z tym silnikiem.
Model studyjny BMW Gina Light 2008 BMW Group Design przedstawiło model studyjny BMW Gina Light w odpowiedzi na debatę dotyczącą cech, które ukształtują motoryzacyjny krajobraz jutra. Pojazd zbudowany jako projekt doświadczalny prezentuje wizję przyszłości ...
Co może zamarznąć w naszym samochodzie? Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.