Samochód w granicach 30 000 zł - rocznik od 2006

14 Sie 2010, 12:45

Witam,

Ponieważ nie jestem jakimś motoryzacyjnym ekspertem i kompletnie nie znam rynku, prosiłbym o pomoc przy wyborze samochodu osobowego w granicach 30 000 zł. Samochód chce kupić mój tata, ale on wyznaję często zasadę, że weźmie co mu wcisną. Początkowo zastanawiał się nad fordem fokusem 2 w wersji hatchback, by dzisiaj omal nie kupić peugota 307 SW, zatem ciężko mi określić w jakim kierunku skierować poszukiwania.

Jedynym warunkiem jest zatem to, by auto by rok produkcji był nie wcześniejszy od 2006.

pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc
iluminacja
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

14 Sie 2010, 15:57

Hmmm kolego ciężko coś doradzić nie znając oczekiwań , ale może podam pare przykładów , być może pomoże to jakoś sie ukierunkować

1.
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

2.
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

3.

4.

5.
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

16 Sie 2010, 13:22

Tutaj ciężko powiedzieć czego tata szuka. Zależy mu na pewno na tym by samochód był dosyć dynamiczny. Peugeot 307 sw którego mu zaoferowali był z 2006 roku z przebiegiem prawie 150 000 i silnikiem 1.6 HDI 90 KM, co wydaje mi się delikatnie mówiąc słabiutkie. Ważny też jest wygląd. Akurat tutaj typ nadwozia jest raczej dowolny, nie ma znaczenia combi sedan czy hatchback. Dzięki za zainteresowanie tematem :) Ten scenic i mondeo na mój gust nawet fajne
iluminacja
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa