Samochód w kwocie 25-30tys.

23 Sie 2010, 20:27

pjngwjn napisał(a):Volvo - zaczęło mi się podobac :mrgreen: to że kumpel nie jest stary to co oznacza? że ma 20lat, jak ja ?:)

Nie 20 ale 30 jeszcze nie ma więc pierwsza cyferka się zgadza - ma 28 :wink:
lucky_man
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

24 Sie 2010, 09:52

AreBie - odpowiadając na szereg Twoich pytań. Ludzie w Niemczech - czyli Ci "znajomi" to ludzie, którzy ściągają auta poleasingowe lub poprostu prywatne auta za brak należności pieniężnych, za brak rozliczeń - poprostu jak człowiek nie ma hajsu to biorą co ma - np. samochód i taki samochód stoi przez jakiś czas z możliwością wykupu przez właściciela a jeśli tego nie zrobi (a zazwyczaj tak jest, bo z czego weźmie kasę) to ten "znajomy" dzwoni do Polski i mój koleś jedzie po ten samochód w takiej a nie innej cenie.
Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem hehehe

Audi odpada - mam audi chcę coś nowego - moje audi 1996rok taka sama skarbonka jak Twoj mistu.
Słyszałem fajną hisoryjkę - opel i ford jest g...o wort, ale jeździ się jak lord. jak to jest mazda 6 od dołu to właśnie przez to nie chcę tego kupic ..

Chyba poprzestanę na tym volvo - naprawdę spodobało mi się. Takie wielkie auto, fajny silnik, tylko nadal nic nie wiem o częściach ...

Jeśli wspomniano tu o audi... uważaj na egz. dobrze sprawdź każdy podzespół i nie mówię tu o blasze, bo ona jest ocynk i nie ma co się martwic. Sprawdź wszystkie paski, napinacze, zawieszenie, bo stoczysz się ze skarbonki na skarbonkę. pozdro.
pjngwjn
Początkujący

Miejscowość: Łódź

24 Sie 2010, 17:05

Nie chcę Cię martwić, ale Volvo to też FORD, a obecnie chyba TATA.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

24 Sie 2010, 17:14

gorzej... China :-D
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML

24 Sie 2010, 17:17

Lepiej dla Volvo.
W końcu mają wystarczające fundusze by wypuszczać dopieszczone samochody.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

24 Sie 2010, 17:18

Wierzysz, że Volvo wróci do lat świetności? :lol:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Top Safety Pick+ 2013 dla Mitsubishi ASX 2013
    Północnoamerykański oddział MMC – firma Mitsubishi Motors North America (MMNA) z prawdziwą satysfakcją poinformowała, że najpopularniejszy model w ofercie firmy – kompaktowy crossover Mitsubishi ASX 2013 ...

24 Sie 2010, 17:24

Tak.
Chińczycy dają tylko pieniądze-duże pieniądze na rozwój firmy.
Cała reszta będzie opracowywana w Europie.
Świetny układ dla tej firmy, dziwię się, że dopiero teraz się zdecydowali.
Jag i Land Rover też dobrze wyszły na mariażu z Tatą.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

24 Sie 2010, 17:28

No niestety, może chinole coś z tego wymodzą, bo za co się brali amerykanie to szlag trafiał (Jag, Mazda, Volvo, Saab itd.).
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

25 Sie 2010, 11:52

Chyba nie chcecie mi napisac, że nowe volvo jest brzydkie .. :)

Mówicie, że volvo to też ford, ale naprawdę dużo bardziej podoba mi się to volvo niż bezpłciowy VW passat. Poza tym nie chcę się przesiadac na coś co mam już teraz prawda :] /co to za przyjemnośc/

chyba na tym volvo poprzestanę.

A moim skromnym zdaniem volvo również zyskało na współpracy z chińczykami.
A słyszeliście to, że jak jedzie się volvo to patrol drogowy 2razy zastanowi się czy machnąc by się zatrzymac :D bo to samochód dla rządu heheheh to dobre

CIEKAWI MNIE BARDZO CZYM WY JEŹDZICIE I ZA CO CHWALICIE SOBIE SWOJE SAMOCHODY I TAK SZCZERZE - JAKIE MA WADY, CO WAS W NIM WNERWIA ... jesteście w stanie obiektywnie do tego podejśc? no dajecie, czekam hehehe :mrgreen:
pjngwjn
Początkujący

Miejscowość: Łódź