REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):Haha umarłem Polo 1.2 i spalanie 5.5l w mieście tyle to nawet mój maluch nie pali..
Barol napisał(a):Haha umarłem Polo 1.2 i spalanie 5.5l w mieście tyle to nawet mój maluch nie pali..
elpolacco napisał(a):Każda pozytywna opinia na temat grupy VAG grozi Banem To jest właśnie obiektywne i poważne forum
elpolacco napisał(a):Silniki VW są mega paliwożerne Faktycznie, moja Fabia z silnikiem VW 1.4 16V 85KM spala 7l gazu - to faktycznie za dużo
Za pewne mniej spali np. Opel, bo tam paliwo samo się produkuje
krzysiek4000 napisał(a):Nigdzie ale ciągle robisz se beke z volkswagenów i to wystarczy.
Barol napisał(a):Bo piszesz w takim niezrozumiałym języku że ciężko sie połapać..
Musi ją bardzo kochaćkon146 napisał(a):Znam fanatyka co i królową lawet za wszystko chwali i nieważne że dokłada co roku 5k do niej..
cubygl napisał(a):Przepraszam Panowie, ale uważam, że rozmowa zeszła na zły tor, ja prosiłem o modele samochodów, które mało palą w mieście, a nie wojny na slogany, że VW jest takie a coś innego takie, innym słowem poszukuję tylko sprawdzonych informacji i modeli !Pozdrawiam.
cubygl napisał(a):O i to już jakaś informacja, ja jak wcześniej pisałem, nie lubię szybko jeździć traktuje to jako tylko środek transportu nic więcej. Jeśli spalanie na mieście osiąga wyniki 6/7 litrów to jest dobrze w porównaniu do Forda Ka 1.3 którego miałem, a był "ekspertem" w dziedzinie spalania na mieście i żarł jakbym nim orał pole przy okazji.