Samochód w204

07 Paź 2024, 12:13

Co myślicie o w204 2.2 cdi 2007 rok ponad 200 k przebiegu od pierwszego właściciela za 36 k zł ? Wersia elegance ma szyberdach . Wymienione sprzęgło dwumasa . Jedynie wymienić hamulce z tyłu. Cenna nie za dzua jak na ten rok ? Są za 30 k ale jak oglądałem to złomy straszne
Mikezpolski06
Nowicjusz

07 Paź 2024, 20:58

No tanio nie jest. Osobiście nie rozważałbym nawet zapłacenia tyle za przedlifta (przy liftingu poprawiono trochę tematów) i to z dieslem, to tylko zwykła c-klasa
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

07 Paź 2024, 23:24

Podobać mi się podoba jutro jadę go obejrzeć . I nie wiem co robić bo to mój pierwszy samochód jak patrzymy to nie ma nic ciekawego i zadbanego a ten merc ładny i utrzymany jedynie lewy błotnik malowany i pierwszy właściciel od nowości ma go chłop
Mikezpolski06
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Poradnik kupującego #1 - Lexus IS XE10 mk1 (1999-2005)
    Geneza Lexus IS pierwszej generacji dostępny był początkowo jedynie jako sedan z dwulitrowym silnikiem. W 2001 roku do oferty wprowadzono wersję kombi o nazwie SportCross oraz wersję IS 300 z legendarnym silnikiem 2JZ. Modernizacje: ...