[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] byłem i oglądałem to autko dzisiaj... Rdzy zero ... tak naprawdę do wyglądu zewnętrznego nie było do czego się doczepić no ale mechanicznie już gorzej ... Po przekręceniu kluczyka rozrusznik zazgrzytał i autko nie zapaliło... dopiero za 3cim razem .... Sprzęgła nie stwierdzono, lewarek aż piszczał tak ciężko pracował, zapomniałem o palącej się kontrolce silnika ... cena ostateczna 6800zł ... No ale...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]do tej dzwoniłem facet nawet nie wie co sprzedaje ... Dostał w rozliczeniu i tyle ... dałem sobie od razu spokój...
[link do Tablica wygasł]też dzwoniłem i mieliśmy jechać... Sprzedający okazał się bardzo szczery ale autko już wciana rdza niestety (podszybie + prawe nadkole)
[link do Tablica wygasł]tutaj nie wiem po co ktoś wogóle ogłoszenie wystawił skoro ciągle jest telefon wyłączony...
Osobiście powiedziałem że dalej niż w woj. łódzkiego się nie ruszę i najlepiej z Łodzi no ale... aut jest jak na lekarstwo.
AkuQ ta toyka fajna była nie ma co i szybko poszła ale Carina była właśnie z powodu rdzy sprzedana a kupić w takiej kasie autko tylko o 3 lata młodsze to raczej wtedy gra nie warta świeczki... Co do Xsary to szczerze mechanik mi odradzał bo mówi że są to delikatne autka lepiej już megane ale ich ceny ostatnio znacznie do góry poszybowały w szczególności do FLu...
Oj nie wiedziałem że autko jest tak ciężko kupić... Ja ogólnie byłbym za Punto II miałem i wiem że fajne autka oprócz wspomagania elektrycznego ale idzie kupić młody rocznik często z małym przebiegiem ... Niestety Teściowa punto wyjeździła się sporo na Lce i jakoś jej to auto nie przypasowało ...