Witajcie! Poszukuję samochodu w granicy 6 000 zł, z gazem. Myślę nad Astrą II, Hondą Civic VI oraz troszkę mniej chętnie nad Golfem III. Typy samochodów (oprócz Civica, który zwyczajnie mi się podoba
) wybrałem, po przewertowaniu forum. Zależy mi na LPG, bo pieniążki. Z tego co wyczytałem, jeśli chodzi o Astrę, to szukam z silnikiem 1.6 8V. A Jak to wygląda z resztą? Jestem z Dąbrowy Górniczej, szukam auta z okolicy, jeśli chodzi o dojazd, to myślę, że dam radę podjechać max 50km jak coś. Wczoraj pojawiła się taka oto Astra:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Wiem, że silnik nie ten, ale tak ogólnie, to jak Wam się widzi? Pozdrawiam serdecznie
Edit: Pisałem na szybko przed pracą, więc nie bardzo może się to wszystko trzymać kupy
Użytkowanie: przede wszystkim będę jeździł po mieście, praca - dom, jakieś zakupy, czy wyjazd na wakacje. Trasa również, ale rzadko.
Własne potrzeby: przede wszystkim nie zwracam nawet uwagi na samochody trzy drzwiowe - jednak pięć drzwi to pięć drzwi.
Jeśli chodzi o tego Golfa, to raczej sobie odpuszczę, bardziej chciałbym się właśnie skoncentrować na tej Astrze II oraz Civicu VI. Powiedzcie mi jeszcze, rzeczywiście 16V w Astrze tak żłopią olej? Nie ma szansy trafić dobrze? Pozdrawiam