Samochód z napędem na 4 koła, do 20 tysięcy.

04 Kwi 2015, 18:16

Witam wszystkich użytkowników. Poszukuję samochodu z napędem na 4 koła. Prosiłbym Was o pomoc/propozycję jakiej marki/modelu szukać.
Moje wymagania to:
- Do 20 tysięcy PLN.
- Benzyna/Benzyna + LPG
- Napęd na 4 koła
- Wysoki prześwit (Coś jak forester 2 gen. lub większy)
- Rocznik min. 2005

Przeszukałem giełdę i znalazłem kilka ofert:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - w zasadzie to samo, co obecnie, tylko młodszy. Jedynym mankamentem jest chyba to, że jest trochę za niski.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Po prostu taki mi się spodobał

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Podobnie jak wyżej

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Jak wyżej

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Bardzo ciekawa oferta. Nie wiem jak wygląda opinia o terenowe fordy.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Na koniec takie cudo. Chiński, najmłodszy, full opcja. Tylko brak jakichkolwiek opinii o tej marce.

Bardzo ważne jest to, że w samochodzie będzie zamontowana instalacja LPG, dlatego silnik musi to znieść.

Dziękuję Bardzo za uwagę i proszę o pomoc w wyborze któregoś z tych modeli, lub propozycję czegoś innego.

Pozdrawiam
grimus23
Nowicjusz

Auto: Subaru Forester

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Korytarz życia i jazda na suwak już obowiązuje!
    Przypominamy wszystkim kierowcom, że od 6 grudnia 2019 weszły w życie nowe przepisy dotyczące jazdy na suwak oraz tworzenia korytarza życia. Reguluje to ustawa z dnia 16 października 2019 roku o zmianie ustawy Prawo ...
    Ile można zapakować do samochodu?
    Każdy samochód opisany jest dziesiątkami parametrów. Dotyczą pojemności silnika, ilości miejsc siedzących czy masy własnej. Wśród parametrów jest jeszcze jeden, często przez użytkowników ...