Samochód z przebiegiem prawie 1mln km

09 Lis 2021, 13:45

Przeglądałem ogłoszenia i trafiłem na takie w którym jest X6 z przebiegiem 920tyś. km. Widać, że raczej przebieg oryginalny po opisie ogłoszenia. Samochód patrząc po zdjęciach wygląda całkiem nieźle. Zresztą sami zobaczcie tu wrzucam link do ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Zdjęcia źródło otomoto.

Ciekawe czy za 80 tyś. km licznik pokaże 1 mln czy zacznie wskazania od zera? Ma ktoś doświadczenie w BMW z takim przebiegim i powie co się w takim przypadku stanie?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

09 Lis 2021, 15:36

Spotkałem się z przebiegiem lekko ponad 700 w e60. Ciekawe czy oryginalny silnik tam siedzi, ja w to wierzę bo te silniki bazowo są trwałe o ile się tego nie zadba a często niestety tak bywa
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Subaru Crosstrek
    Crosstrek w wersji benzynowej również znalazł się w pierwszej dziesiątce rankingu Consumer Reports. Silnik 2,0 l typu bokser ma moc 153 KM. W testach największej organizacji konsumenckiej w USA samochód uzyskał ...
    Adaptacyjne światła z systemem Blade Scan (2019)
    Lexus od lat wyznacza trendy w kategorii oświetlenia samochodowego. Jako pierwszy wprowadził do samochodów drogowych przednie światła LED, a także system adaptacyjnych świateł drogowych. W 2019 roku dodał do tej listy ...