Samochód za 50-70 tyś

27 Sie 2019, 19:05

JohnLocke napisał(a):Wracając do tematu podobno Kia nie daję zbyt dużych rabatów nie kupował ktoś ostatnio Ceeda, albo może ktoś wie za ile realnie można kupić samochód, który w cenniku kosztuje 73 tyś ?

Ceed to nowość, wiec na jakiś wielki rabat bym nie liczył. Zawsze największe rabaty są na auta których produkcja się kończy(wchodzi nowy model).
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

27 Sie 2019, 22:02

Jeśli chodzi o Opla, to uzyskałem coś koło 18% (już nie pamięta dokładnie).
aGradory

11 Wrz 2019, 17:24

Ma ktoś może doświadczenie z 1.6 CDTI w Astrze K ? Mogę taką kupić w przystępnych pieniądzach jednak znalazłem opinię na innym forum że jest to jeden z najgorszych silników w historii, ale jakoś nie widzę zbyt dużo tematów o problemach tych silników, a przecież Astr z tym silnikiem na drodze widać całkiem sporo.
JohnLocke
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Rajdowy hat-trick Toyoty
    25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...