Samochód na 2-3 lata. 70% to jazda do pracy , 30 km w obie strony. 30% Dłuższe trasy. W ciągu ostatniego roku zrobiłem około 10 000km ( Tylko że w tym przypadku byłem ograniczony trochę przez samochód którym bałem się robić dłuższe trasy).
Szukam po prostu czegoś bardziej komfortowego, większego, lepiej wyposażonego niż Meganka z 1996r.
No i w miarę oszczędnego dlatego najlepszy byłby gaz, ewentualnie diesel bez koła i fapa. Znajomy znajomego ma do sprzedania Peugeota 307, 2003r., 3D, Diesel 1.4 za 6000zł, bez koła i fapa. Zainteresować się? Chociaż nie jestem przekonany do niego. Oczywiście jak chyba każdy francuz, autko jest bardzo ładne z zewnątrz i wewnątrz ale tak się zastanawiam czy nie lepiej dołożyć ten 1-2tyś i kupić coś sprawdzonego...np. A4? Ja wiem że tym to już chyba każdy jeździ ale korci mnie
Można mi pomóc też wchodząc na olx, wybrać Wieluń i okolice ( ŁÓDZKIE), odległość do 100km, lpg i diesel, nieuszkodzony, skrzynia manualna. Jeżeli komuś będzie się chciało to może wypatrzy coś fajnego