Samochód za ok.4000zł

25 Wrz 2015, 13:00

To jaki polecisz samochód ? Leganze szukam od 3 msc szukam,dzwonie,jeżdżę ale nie ma tego auta. Albo dojechane w imen albo cena ma taką, że się nie opłaca i mnie nie stać. 6-7 kafli za Leganzę uważam że to za dużo...
kuku8
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 12 2011
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: brak

26 Wrz 2015, 07:51

To ja proponuje wogóle nie szukać auta.. co Ci to da że auto będzie po 2000roku? W lepszym stanie wcale nie będzie.. jeszcze przebieg myślisz że będzie poniżej 200tysięcy? Owszem ale po korekcie a w rzeczywistości będzie o wiele więcej.. zadbane Leganzy chodzą po 5-6k ale jak dla Ciebie to jest dużo to sobie daruj to auto..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Wrz 2015, 10:48

Mam tyle na Leganze ale w dobrym stanie a nie gościu pisze w bdb stanie bez rdzy, LPG 260tys - mysle dobra to jadę zobaczyć.
Pojechałem a tu klapa wgnieciona, pęcherze na nadkolach, jeszcze w zawieszeniu coś stuka. I cena 5.500....
Za 5k szukam coś co mam wymienić rozrząd itp itd a nie pół samochodu. Jest ładna ale chcą 6.500 ale tyle to fakt - nie mam.
Nawet popatrz na Lanos - niestety nie zdążyłem - 5600 z LPG 180 przebieg 2006 roku. W dobrym stanie bez rdzy... są samochody ?Są.... ale tak szybko zostają sprzedane że szok
kuku8
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 12 2011
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: brak

26 Wrz 2015, 11:21

I pewnie ten Lanos nawet poduszki nie miał, zderzaki czarne? :mrgreen:
Tu masz ładnego Lanka
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Produkcja Opla Cascady w Gliwicach od 2013 roku
    To był wielki dzień dla gliwickiej fabryki Opla. Kiedy pierwszy egzemplarz modelu Cascada, eleganckiego, średniej wielkości kabrioletu Opla, zjechał z taśmy montażowej. Numerem jeden był Opel Cascada w kolorze białym "Seashell", ...
    Z tymi samochodami właściciele nie chcą się rozstawać
    W zestawieniu 10 modeli, które ich pierwsi właściciele posiadają najdłużej, znalazły się wyłącznie japońskie samochody. Zdecydowanie prym wiedzie Toyota z 5 modelami, w czołówce są też Subaru, Lexus i trzy Hondy. ...