REKLAMA
Panowie znów jestem na kupnie samochodu (na szczęście odrobiłem się i zdobyłem kasę). Mam 6500 dokładnie ale muszę na opłaty odjąć więc liczę 1000 i jeszcze 1000 w razie "w"
Głównie chciałbym pewne auto chociaż to bardzo ciężko znaleźć. Więc tak: chciałbym LPG i w miarę fajne autko.Lubię wygodę. Jestem z małopolski - mogę dojechać też i na Śląsk - ale musi być warto - a trochę na Podkarpacie... Ale głównie małopolska. A no i tanie w naprawie (student)
Będzie to 1 autko moje (jakieś tam doświadczenie mam ale nie za duże) i myślałem nad:
- Leganza - szukam od 3 msc ale nie ma nic ciekawego i to w całej Polsce... a myślę, że >5 koła i to bez LPG to trochę za dużo sobie wołają... Ale przyznam marzy mi się ono - duże...przestronne... i gaz idealnie siedzi.
-Punto (ale już 2) - małe zwinne ale no nie podoba mi się... ale z 2 strony auto ma mi się nie podobać tylko ma jeździć... i LPG też nieźle daje rade...
-Laguna - myślałem nad 2 ale szczerze przeraziłem się po opiniach. Natomiast po lifcie widzę (po 99r) że i nieźle z gazem i nieźle z bezawaryjnością...
-Megane - takie jak w sumie Punto... podoba Coupe ale wszystko w imen zajechane...
-Honda Civic... - rdza...i rdza... i tyle chyba...
Nie interesuje mnie moc silnika bo ja nie potrzebuje 200 koni... chcę spokojnie sobie jeździć komfortowo... I w miarę bezawaryjnie.
Zapomniałem dodać, że jeszcze Clio podoba się... bardziej przynajmniej niż Punto. Dlatego 1. to Leganza (od 3 msc szukam) a później Renault... chyba że coś jeszcze polecacie ?:)
Pomożecie mi znaleźć ? Bardzo proszę...