Jaką najwiekszą prędkość roziwnęliście swoim autkiem.
Ja nie mam swojego auta ponieważ mam niecale 15 lat ,ale moja największa prędkość jest rozwinięta Honda Accord 122 km/h i tak dobrze jak na mój wiek Chwalcie sie
It's nice to be important but is more important to be nice
Czym jeżdżą Amerykanie? Najpopularniejsze luksusowe SUV-y w USA Mieszkańcy Stanów Zjednoczonych słyną z nieco innych upodobań motoryzacyjnych niż Europejczycy. Ale po obu stronach Atlantyku moda na wyżej zawieszone, pojemne i wygodne auta trwa w najlepsze, chociaż za oceanem popularnością ...
Miejski środek transportu nowy skuter BMW C evolution Pojawienie się skutera C evolution oznacza początek nowego rozdziału w segmencie miejskich środków transportu BMW Motorrad. Oba maksiskutery napędzane konwencjonalnymi silnikami - C 600 Sport i C 650 GT – odniosły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.