Hehe, toście się obudzili po ponad roku . Mi chodziło i tak o odczucia po zastosowaniu tych świec. Po za tym i tak dużo o nich wiem, nawet je stosuje.
Pozdrawiam.
Lol.... to sprecyzuj swoje pytanie opinie to wg mnie czy sa dobre czy nie a jezeli chcialbys zeby inni opisywali wrazenia z uzytkowania takich swiec to inaczej sformułuj pytanie....
Ehhh
Ja nie miałem okazji uzytkowac takich swiec ale wiem ze sa bardzo dobre....
It's nice to be important but is more important to be nice
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Nowa Mazda6 - produkcja w fabryce w Hofu Mazda Motor Corporation oficjalnie uruchomiła produkcję najnowszej Mazdy6. Uroczystość odbyła się w Zakładzie nr 2 w Hofu, w prefekturze Yamaguchi. W uroczystości wzięło udział około 500 osób, w tym Prezes Zarządu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.