Hehe, toście się obudzili po ponad roku . Mi chodziło i tak o odczucia po zastosowaniu tych świec. Po za tym i tak dużo o nich wiem, nawet je stosuje.
Pozdrawiam.
Lol.... to sprecyzuj swoje pytanie opinie to wg mnie czy sa dobre czy nie a jezeli chcialbys zeby inni opisywali wrazenia z uzytkowania takich swiec to inaczej sformułuj pytanie....
Ehhh
Ja nie miałem okazji uzytkowac takich swiec ale wiem ze sa bardzo dobre....
It's nice to be important but is more important to be nice
Dziewczyny na skutery - zakup jednośladu Skuter to idealny środek transportu dla tych, którzy chcą ominąć korki i nie korzystają z komunikacji miejskiej. Po niedawnej nowelizacji ustawy o kierujących pojazdami, popularność małych motocykli gwałtownie wzrosła. ...
Pierwszy na świecie wyścigowy samochód z turbodoładowaniem Zwykle innowacyjne rozwiązania trafiają ze sportu wyczynowego do pojazdów seryjnych. W przypadku turbosprężarki było dokładnie odwrotnie. W 1962 roku Oldsmobile zaprezentował model F-85 Jetfire, pierwszy na świecie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.