Koniu napisał(a):Powtarzam któryś raz.. małe auta nie nadają się na trase.
Powiedz to mojemu kuzynowi, który służbową Fiestą trzaska po 120 tys. km rocznie A tak na serio to święta prawda - szkoda kręgosłupa, na trasę segment C i wyżej.
Nie sadze zeby seat ibiza II byl malym samochodem. Dls mnie wystarczającym. Na studia mam 30km w jedna strone. 30 w druga no i doliczylem 20 km jazdy po mieście i na trening. Znalazlem w pobliskim komisie dosc fajne samochody. Sa warte uwagii ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ibiza, Fiesta i Fabia to segment B- samochód miejski. Jest mały... Od nas porady dostałeś, co zrobisz Twój interes, nie przychodź potem z płaczem bo wywale z hukiem.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Maksymalna sprawność i osiągi w hybrydowym BMW 3 Całkowicie elektryczny tryb jazdy dostępny do prędkości 75 km/h. Tryb jazdy wybiegiem z wyłączonym silnikiem spalinowym może być aktywowany do prędkości 160 km/h. Funkcja start-stop w wersji hybrydowej, przy klimatyzacji ...
Jeśli chce niech kupuje,on będzie płakał póżniej a nie my.
Co do linków: 1.zobacz sobie na liczbe wyświetleń i sam sobie odpowiedz czy warto.. 2.odpicowany na handel i w dodatku z Włoch a tam nie dba sie o auta.. 3.oba zderzaki i lewy tył są w innym odcieniu..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mapetrie napisał(a):Toyota jest w automacie wiec tak w trasie spali 7l a w miescie z 9 czasami 10
To masz wyjaśniona tajemnicę sporego spalania Twojej rodzinnej tojki... Dlatego jak podawałem Ci spalanie dla Avena2 1,8 to podkreślałem że chodzi o manualna skrzynkę.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.