Samochody Francuskie

06 Sty 2011, 22:19

Jak ktoś potrzebuje solidnego warsztatu do naprawy RENAULT i nie tylko to polecam taki w Jaworznie na Śląsku. W serwisie chcieli mi wymienić komputer za 7 tysięcy plus robocizna a w Autotechu naprawa trwała 3 godziny i kosztowała 300 zł. Trzeba było powymieniać kilka nadpalonych styków i to wszystko .
Ostatnio edytowany przez heemir, 06 Sty 2011, 22:56, edytowano w sumie 1 raz
heemir
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Żory
Prawo jazdy: 0- 0-1984
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Audi 80 B4
Silnik: 1.9 TD 75KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993

27 Lut 2011, 13:41

Polecam Signellę, na Płoweckiej 76 oprócz tego, że to serwis to autoryzowany dealer oraz sprzedawca samochodów uzywanych. Tam właśnie kupiłem swojego francuza. Z warsztatu korzystałem raz, ale wysyłam tam żonę, z której samochodem mamy trochę wiecej problemów. cenny przystępne ale przede wszystkim fachowe wykonanie i żadnego ściemniactwa.
patanjali
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

11 Mar 2011, 15:01

axl2000
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

13 Wrz 2011, 11:56

https://www.katalogmotoryzacyjny.pl/cze ... ne,14.html części do samochodów francuskich i nie tylko.
Maniek079
Nowicjusz

Auto: Chrysler Voyager Grand 2.5 CRD

16 Kwi 2014, 14:40

UNICar Dwa – jak ktoś jest z Torunia\Inowrocka to bardzo porządny serwis aut francuskich. Dobre zaplecze diagnostyczne, Panowie znaja się na rzeczy.
Vagabund
Nowicjusz

Auto: F. Focus
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Unikalny system składania tylnych siedzeń – 1999 rok
    W jaki sposób w samochodzie typu minivan szybko uzyskać płaską podłogę? Przez lata odpowiedź brzmiała zwykle – wymontować tylne siedzenia. Toyota była prekursorem licznych i popularnych dziś rozwiązań typu „smart ...
    56. Rajd Barbórka - prawdziwe rajdowe klasyki
    W piątek (30.XI) i w sobotę (1.XII) już po raz 56. odbędzie się słynny Rajd Barbórka. Na starcie rywalizacji obok nowoczesnych konstrukcji staną również prawdziwe rajdowe klasyki od Toyoty, Subaru czy Lancii. ...