Nie wiem nigdy nie jeździłem ani 316 ani 318is i nie wiem jakie to jest porównanie. Ale boje się że jak kupię 318 is to będę czuł moc i będę ja cisnął ostro i mi z 15 połknie a jako 18 latek nie mam zbyt dużego budżetu a 316 już chyba ostro katować żeby z 12 wzięła
Już pisałem o tym przecież. Przy normalnej jeździe 318is może nawet mniej spalić od 316i. 1.6 jest za słaby do auta klasy średniej rwd... przez co pali sporo i nie zapewnia dobrych osiągów. Nie wiem co byś musiał robić, żeby 15l Ci R4 spalił... ja mam problem tyle osiągnąć R6. Pomijając jazdę w korkach.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Pierwszy airbag chroniący kolana kierowcy Pierwszy airbag chroniący kolana kierowcy – Toyota Avensis (T250) –marzec 2003. Pierwsze poduszki powietrzne (airbagi) montowano jako opcję w samochodach koncernu GM już we wczesnych latach 70. System stał się ...
W najbliższym czasie i tak się po niego nie wybiorę Bo troszkę daleko. Ale czas okaże a oprócz E36 które ciężko znaleźć w dobrym stanie i nie jestem do końca przekonany co do spalania. To co można tak popatrzeć do 10 tysi?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.