Witam, mam zapytanie? Czy wymienić w samuraju strumienice w miejsce katalizatora, czy to cokolwiek daje, znajomy wymienił i twierdzi, że jest bardziej żwawy, poproszę fachowców o radę.
troche ryzykowne przy samim i jego głośnym i małym silniczku, może to zaowocować zabraniem DR
nie mówiąc o słyszalności upalacza w okręgu kilku kilometrów, i bólu głowy po przejechaniu kilkunastu kilometrów
to auto jest do jazdy generalnie w terenie, tak więc z papierami raczej nie ma problemu, chciałem się raczej upewnić czy na całej operacji wymiany uzyskam coś mocy?!
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Z grypą za kierownicą to prawie jak z alkoholem W okresie zimowym mamy święta i niedługo później ferie zimowe więc dużo podróżujemy i często pokonujemy długie trasy samochodem. Zmęczenie i niskie temperatury mogą wówczas sprzyjać chorobie. Przeziębienie, ...
W google pod hasłem strumienica znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Na forum też było .Jutro sprawdze i dam ci dobry adres człowiek robi to od 30 lat
w vitarze miałem zapchany katalizator. wymieniłem na strumienicę (dobraną wg pojemności i mocy silnika) i autko ożyło. ale w sumie trudno się dziwić.. zmulał je niesprawny kat
wywalanie środkowych tłumików to głupota, uwalniając wydech traci się na mocy i momencie, dodaje za to decybeli. a w terenie hałas nie pomaga...
Byłem, sprawdziłem i gość mi poradził: jeśli wszystko działa to cza odpuścić bo żadnych cudów po zamianie nie będzie, a jak się przepali końcowy tłumik to mi założy sportowy, taki co lepiej basuje.
I to chyba tyle w tym temacie, dzięki za cenne rady i spostrzeżenia, pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.