Witam mam problem z sceniciem wymieniłem płyn na nowy. Stray płyn spusciłem zalałem nowy odpaliłem tempetatura na połowie a w aucie zimno wiec zgasiłem prubujac odpowietrzyc , bez skutecznie czy to bedzie winna nagrzewnica ???
krystian89 napisał(a):czy to bedzie winna nagrzewnica ???
Tak, zapowietrzona nagrzewnica .. Odpal auto i pozwól sie zagrzać płynowi az do załączenia się wentylatora - kontroluj poziom płynu i dolej jak będzie trzeba...
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Test Volvo V90 2018r. D4 190KM Inscription Udostępniono mi, w celu przetestowania, Volvo V90 z 2018 r. Samochód ten był w bogatej wersji wyposażenia Inscription oraz posiadał kilka istotnych dodatków. Atutem był dwulitrowy, czterocylindrowy silnik diesla, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.