Witam mam problem z sceniciem wymieniłem płyn na nowy. Stray płyn spusciłem zalałem nowy odpaliłem tempetatura na połowie a w aucie zimno wiec zgasiłem prubujac odpowietrzyc , bez skutecznie czy to bedzie winna nagrzewnica ???
krystian89 napisał(a):czy to bedzie winna nagrzewnica ???
Tak, zapowietrzona nagrzewnica .. Odpal auto i pozwól sie zagrzać płynowi az do załączenia się wentylatora - kontroluj poziom płynu i dolej jak będzie trzeba...
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Tydzień Designu w Mediolanie - Mazda i sztuka współczesna Mazda przełamuje konwencje, również w zakresie stylizacji samochodów. Aby podkreślić dbałość o funkcjonalne piękno, której dowodem jest nagradzany motyw projektowy nowej generacji samochodów "KODO: ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.