Schemat elektryczny Sprintera 2,9 tdi rok 1998

01 Cze 2008, 21:25

Prawdopodobnie miałem zwarcie w zapalniczce i poszedł któryś bezpiecznik, tylko nie wiem który. Przejrzałem wszystkie pod siedzeniem kierowcy i te, które przeglądałem wydają się dobre. Oprócz niedziałającej zapalniczki nie działa też radio. Sami wiecie, że zapalniczka bardzo jest potrzebna zwłaszcza do GPS i do CB. Dlatego też, Mobile, mam prośbę, może wiecie, gdzie na necie znaleźć schemat elektryczny Sprintera? Oczywiście, że moge pojechać do serwisu, lecz jak będzie coś podobnego w trasie, gdzieś w lesie, na zadupiu, to death in yourself boots.
Prosze o pomoc w poszukiwaniu schematu elektrycznego do Sprintera 2,9 tdi z 1998.
Wrażliwym na ludzką potrzebę pozostaję wdzięczny. Mój mail: [email widoczny po zalogowaniu] GG5020974
fly fever paragliding forever
motoholica
Nowicjusz

• 30 Gru 2012, 18:06

Znalazłem w końcu coś, co dotyczy chyba wszystkich mercedesów w powojennej produkcji. ta strona, to: http://www.unitcat.ru/mercedes/
    fly fever paragliding forever
    motoholica
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Skoda Fabia MONTE CARLO - wariant sportowo-lifestylowy
      Nowa SKODA FABIA MONTE CARLO dopełnia czwartą generację gamy modelowej kompaktowego bestsellera marki. Wariant MONTE CARLO symbolizuje rajdowe korzenie SKODY, a jego cechami charakterystycznymi są czarne elementy nadwozia ...