Schowek golf 4

02 Cze 2009, 20:00

Hej:)Mam do kogos kto sie orientuje pytanie. Otóż pewnego dnia otowrzyłem schowek noi juz potem niemogłem go zamknąć.I moje pytanie brzmi. po pierwsze. Czy zeby rozwarstwic pokrywe schowka aby dojsc do zamka konieczne jest wymontowanie całego schowka?? Czy moge to zrobic inaczej?? Jesli wymontowanie jest konieczne to co mam zrobic zeby ten schowek wyjac?? wystarczy odkrecic sruby i juz??czy trzeba wyjmowac elementy konsoli??prosze od mozliwie szybkie odpowiedzi:) z gory dziekuje :)
wiewioreqezg
Nowicjusz

Miejscowość: Zgierz

03 Cze 2009, 12:51

Musisz wyjąć cały schowek.Pod schowkiem masz 3 wkręty i jak otworzysz u góry też są 3 wkręty i przy konsoli jest chyba jakiś zaczep.Powinien wyjść .
Pozdrawiam
Bruner75
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: TST
Prawo jazdy: 19 07 1993
Auto: Skoda Octavia II 1.9 TDI

24 Cze 2010, 00:37

Mam ten sam problem nie mogę zamknąć schowka da się wogule rozczepic drzwiczki bo wygląda to jakby było sklejone albo coś obwiam sie ze jak zoczepie to wszytko zeby dostac sie do zamka to potem nie skleje tego spowrotem sróby nie ma problemy ale o same drzwiczki chodzi. Prosze o porade czy sie zato brac czy kupic poprostu nowy schowek który zbytnio tani nie jest:/
Ibobango
Nowicjusz

Miejscowość: Zewsząd
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Dopasowane rozwiązania napędu quattro - technika
    Niezależnie od oferowanych w sprzedaży modeli, Audi pracuje nad wieloma nowatorskimi samochodami koncepcyjnymi. Każda koncepcja pociąga za sobą odpowiednio dopasowane rozwiązanie napędu quattro. W modelach kompaktowych A3, ...