REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
istnieje możliwość jeśli drążek jest krzywy, ale jeśli dało się ustawić geometrię to nie powinno mieć to wpływu na jazdę prosto (abstrahuje od bezpieczeństwa i kierowalności autaMariusz86 napisał(a):Witam
powiedziano mi tylko ze trzeba było by jeszcze wymienić na nowe drążek kierowniczy i końcówki ale wydaje mi sie ze przez to samochód nie jechał by w prawo..
teoretycznie można praktycznie możesz sie zabićMariusz86 napisał(a):to będzie trudne w moich stronach znalezienie takiej geometri zeyb ustawili na poziomice..ale trzeba bezie poszukac... mam jeszcze jedno pytanie? czy mozna jezdzic z krzywym drazkiem kierowniczym czy ma to swoje konsekwencje? chodzi mi o to czy moge przez to uszkodzic jakas inna czesc??
pocieszny napisał(a):poza tym po wymianie drążka i tak zbieżność musisz zrobić
znając polskich i nie tylko polskich wykonawców na 100% powiem że drążek nowy będzie inny od staregoPrezesArtek napisał(a):pocieszny napisał(a):poza tym po wymianie drążka i tak zbieżność musisz zrobić
Ja zawsze zapamiętuje ilość obrotów i jak wkręcam nowy to odliczam tyle samo obrotów i zazwyczaj zbieżność jest ok