Sciąganie auta podczas jazdy

24 Paź 2009, 23:59

Czasami badanie w takiej stacji diagnostycznej nic nie da, komputer nie wykryje wady.

Ja mialem kiedys ze mi sciagalo to tez pojechalem na stacje zeby sprawdzili to wzieli na maszyne i za chwile koles powiedzial ze jest oki
-to ja ze sciaga
-on ze komp nic nie pookazal czyli wszystko jest oki.

Pojechalem do mechanika co mi robil zawsze przy aucie, powiedzialem co i jak, on wsiadl pojechal za chwile przyjechal i odrazu powiedzial co jest.

Wachacz byl przykrecony do takiego trojkacika malego i w nim zrobil sie luz i podczas jazdy wachacz cofal sie milimetr i efekt byl ze sciagalo.

A tego na stacji mechaniki niewykryli.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI
  • 25 Paź 2009, 10:17

PhantomASA1 napisał(a)::lol: No cóż ,musi jakoś wiązać koniec z końcem ,daleki jestem od potępiania takich ludzi,nie ma pewności że akurat robi to źle! :wink:

Ale żle ustawia geometrię czy zle wiąże koniec z końcem..?
    O to drugie to go nie podejrzewam... :wink:
    Warsztat duży i mechanicy fachowcy niezli i stale kolejki do napraw ale muszę mu powiedzieć,żeby nie oszczędzał na sprzęcie i kupił nowy do geometrii,a nie robił ludzi w ch***..!
    artur73
    Moderator - Jakie auto kupić?
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
    Miejscowość: POZNAŃ
    Prawo jazdy: 02 10 1991
    Przebieg/rok: 25tys. km
    Auto: Renault
    Silnik: 1,6 110KM
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Manualna
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Paliwo można produkować nawet z wody morskiej
      Naukowcy z Uniwersytetu Stanforda opracowali nowatorską metodę produkcji wodoru z wody morskiej z użyciem energii elektrycznej. Rozpowszechnione dziś elektrolizery wymagają stosowania czystej wody, gdyż woda morska powoduje ...