Czasami badanie w takiej stacji diagnostycznej nic nie da, komputer nie wykryje wady.
Ja mialem kiedys ze mi sciagalo to tez pojechalem na stacje zeby sprawdzili to wzieli na maszyne i za chwile koles powiedzial ze jest oki
-to ja ze sciaga
-on ze komp nic nie pookazal czyli wszystko jest oki.
Pojechalem do mechanika co mi robil zawsze przy aucie, powiedzialem co i jak, on wsiadl pojechal za chwile przyjechal i odrazu powiedzial co jest.
Wachacz byl przykrecony do takiego trojkacika malego i w nim zrobil sie luz i podczas jazdy wachacz cofal sie milimetr i efekt byl ze sciagalo.
PhantomASA1 napisał(a)::lol: No cóż ,musi jakoś wiązać koniec z końcem ,daleki jestem od potępiania takich ludzi,nie ma pewności że akurat robi to źle!
Ale żle ustawia geometrię czy zle wiąże koniec z końcem..?
O to drugie to go nie podejrzewam... Warsztat duży i mechanicy fachowcy niezli i stale kolejki do napraw ale muszę mu powiedzieć,żeby nie oszczędzał na sprzęcie i kupił nowy do geometrii,a nie robił ludzi w ch***..!
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Paliwo można produkować nawet z wody morskiej Naukowcy z Uniwersytetu Stanforda opracowali nowatorską metodę produkcji wodoru z wody morskiej z użyciem energii elektrycznej. Rozpowszechnione dziś elektrolizery wymagają stosowania czystej wody, gdyż woda morska powoduje ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.