dobra, nieważne nie rozumiesz o co mi chodzi, a wklejanie randomowego zdjęcia z internetu, gdzie nic nie wiemy o aucie jest bardzo na miejscu...Piesiu
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dobra, nieważne nie rozumiesz o co mi chodzi, a wklejanie randomowego zdjęcia z internetu, gdzie nic nie wiemy o aucie jest bardzo na miejscu...Piesiu
Piesiu napisał(a):przegląd przejdzie ale luzy w zawieszeniu już będą i jazda jak w taczce bo części już nie z fabryki a ze sklepu itd
martinn22 napisał(a):I kwestia przebiegu możesz mieć x2 nalatany na trasie a mieć go w o niebo lepszym stanie.
Piesiu napisał(a):Poza tym zawieszenie, jak już będzie raz wytrzaskane to nigdy już do stanu fabryki nie wróci, bo to co w sklepach to nie to samo co na 1 montaż
tak zgadza się, potem najwyżej wymienisz pół zawieszenia, nowe opony, turbo zregenerujesz i u tapicera zacerujesz fotele od tych milionowych wysiedzeń podczas tras.
poza tym co może się uszkodzić w aucie przy 50 tys?
Piesiu napisał(a):Tak, kupiłem złoma, takiego samego jak Ty w postaci Civica
Obejrzyj lepiej taką Hondę z PL salonu z przebiegiem 50 tys to się zdziwisz.
I faktycznie taka oferta to od Niemców p. Marek i Aleksandra z Leszna to rodowici Niemcy właśnie o taką ofertę mi chodzi..można znaleźć oczywiście! może skręcili w domu w garażu razem we dwoje w sylwestra przebieg z 250 na 50
gdyby nie silnik TSI i skrzynia automat, już jutro bym to obejrzał.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]martinn22 napisał(a):I kwestia przebiegu możesz mieć x2 nalatany na trasie a mieć go w o niebo lepszym stanie.
tak zgadza się, potem najwyżej wymienisz pół zawieszenia, nowe opony, turbo zregenerujesz i u tapicera zacerujesz fotele od tych milionowych wysiedzeń podczas tras.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
to auto to też złom, który po wymianie całego zawieszenia, opon i zrobieniu nowej tapicerki będzie syefm? Założę się, że ani ja, ani Ty, ani nikt z tego forum nie kapnął by się ile to auto ma przejechane, gdyby zasłonić licznik przebiegu. No ale lata w trasie, a więc te 150k to jest pryszcz w porównaniu z Twoim umiłowanym 50k, które mogło być pokonane na trasie dom - prac - domBaza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN