VW Golf 2

26 Lis 2017, 22:54

Siema, niedługo chce kupić sobie autko, którym miałby być golf 2. Tylko teraz nie wiem czy kupić już fajnie zrobionego, czy kupić jeżdżącego do odrestaurowania w sensie nowy lakier, zderzaki, progi, światła, rudą wyeliminować jak będzie potrzeba, wnętrze całe, koła itp. Chciałbym mieć silnik 1.8T w nim czy gti (nie jestem w tym do końca obeznany) albo 2.3 5V (ale z tego co widziałem w necie to są one słabo dostępne). Albo wy pomóżcie mi dobrać jakiś naprawdę dobry silnik, w którym oczywiście można podnieść moc i to o dużo. Z góry dzięki wszystkim zainteresowanym tym tematem oraz za pomoc.
Szybki329
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 10 2015
Auto: Bmw 316i Compact
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Celica VI generacji - poradnik kupującego
    Jesteś entuzjastą motoryzacji i chcesz mieć kultowe auto? Toyota Celica VI to samochód, który łączy atrakcyjny wygląd, radość z jazdy i technologie sprawdzone w motorsporcie. Na co należy zwrócić uwagę, ...
    GT86 – Toyota, która kocha jazdę bokiem
    Przepis na klasyczne sportowe coupé jest od lat niezmienny i bajecznie prosty. Bierzemy dwudrzwiowe nadwozie o opływowym, smukłym kształcie, w jego przedniej części umieszczamy silnik, a siłę napędową kierujemy na ...