Seat Arona 1.0 TSI 110 KM DSG Xperience | TEST

18 Sie 2022, 14:29

W zeszłym roku Ibiza oraz Arona zostały odświeżone, dzięki czemu zostały dostosowane do najnowszej linii stylistycznej hiszpańskiej marki oraz zyskały najnowsze technologie. Po raz pierwszy Seat Arona doczekał się wersji wyposażenia Xperience i właśnie taka odmiana trafiła do naszego testu. Pod maską prezentowanego egzemplarza pracowała trzycylindrowa jednostka 1.0 TSI, którą zestawiono z automatyczną przekładnią DSG, czyli to idealny zestaw dla miejskiego crossovera. Naszą odświeżoną Aronę zabraliśmy w dłuższą trasę. Co zmieniło się w poliftowej wersji i czy hiszpański mieszczuch nadaje się na dalsze podróże? Tego wszystkiego dowiecie się z naszego testu.
Zdjęcie
Seat Arona 1.0 TSI 110 KM DSG Xperience -> https://moto-przestrzen.pl/seat-arona-1-0-tsi-110-km-dsg-xperience-test/
kubraczek89
Nowicjusz

12 Paź 2022, 14:11

Mi osobiście jakoś ten model Seata nie leży ;/ Jest bo jest ale żeby jakoś zwracał na siebie uwagę... Taki jakiś nie jaki :) może inni mają lepsze zdanie. Widziałem go kilka razy w realu i takie były moje odczucia.
Moskito
Początkujący

Zdjęcia: 17
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Modele zasilane LPG poszerzają ofertę Opla ecoFLEX
    Opel poszerza i udoskonala swoją ofertę modeli z napędem LPG. Teraz można złożyć zamówienie na pięciodrzwiową Astrę w wersji hatchback, Astrę Sports Tourer i Merivę, wyposażone w nowy, mocny, a zarazem ekonomiczny ...