Witam państwa Jak w temacie ,które z tych aut byscie wybrali ? dlaczego akurat te? głownie chodzi mi o niskie koszty eksploatacji oraz niskie spalanie,Auta typu VW i inne niemieckie badziewne marki odrzucam z góry.Opinia moja jest taka,ze na ładnego Niemca trzeba wyrzucic co najmniej 25 tys zł.Focus to ostateczność.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Jakie macie obroty silnika na ostatnim biegu przy 100km/h? Tak jak w temacie. Mam wrażenie, że to zmowa producentów aut, że dają tak krótkie przełożenia skrzyni biegów. Silnik chodzi na wysokich obrotach i niepotrzebnie spala cenne zasoby paliwa naszej planety. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.