Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Killaz napisał(a):Ale warty kupna? Do 20-22 tys. zł mam sporo innych samochodów, ale aktualnie mam Seata, w zasadzie 15 lat nim jeżdżę i samochód niezawodny, jedynie rdza zaczęła go po kolei zżerać, dlatego chciałbym wymienić, najchętniej na kolejnego Seata.
JerzyB333 napisał(a):Znaczy ja wolalbym Leona lub toledo pierwszej generacji gdyż cordoba jak dla mnie ma dziwna(podkreślam ze to moje zdanie) linie nadwozia
Pod względem mechanicznym uchodzi za udany samochód i nie dotyczy jej problem korozji jak w przydadku poprzednika
Killaz napisał(a):JerzyB333 napisał(a):Znaczy ja wolalbym Leona lub toledo pierwszej generacji gdyż cordoba jak dla mnie ma dziwna(podkreślam ze to moje zdanie) linie nadwozia
Pod względem mechanicznym uchodzi za udany samochód i nie dotyczy jej problem korozji jak w przydadku poprzednika
Toledo pierwszej? Chyba drugiej, ja mam obecnie pierwszej generacji, no raczej za 22 tys. to drugiej. Tak, ale Leon i Toledo wydają mi się jakieś takie oklepane, z nieco starym już designem samochodów, takie rażąco proste, ładne, ale proste.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SEAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SEAT