11 Lis 2007, 20:18
Witam:)
Oto moja Opinia:)
Seat Cordoba:za tą cene kupisz tylko silnik 1.4
Auto ładne z zewnątrz w środku już rozczarowuje.Bez montażu dodatkowych elementów z drewna lub niklu ( jak kto woli ) wyglada jak "kopciuszek".Trudno w tym przypadku mówić o seacie jako aucie sportowym które przypomina tylko z wygladu.Parę nie przemyślanych elementów auta-bagażnik niby z ładnym zamknięciem ale nie praktycznym (proszę go otworzyć z siatkami w obu rękach) wystarczyła by dźwignia do otwierani we wnętrzu kabiny!Ogólnie auto całkiem przyzwoitę.
Chevrolet Lacetti:
autko duże, ciche, dynamiczny silnik TD, jak na tą pojemność silnika spalanie przyzwoite, dobrze trzyma się drogi, klimatyzacja ogrzeje lub schłodzi np napój w schowku. Obecie w swoiej klasie przewodzi pod wzgledem wyposażenia i ceny a nie ustepuje konkurencji. godne polecenia. Dobre auto za super cenę
Za tą cenę polecam też:
Dacie Logan:
Duże auto z dużym bagażnikiem, które na 1 rzut oka na takie nie wygląda . Można wjechać na każdy wysoki krawężnik, wszystkie części z Renault więc może się psuć plusem jest oszczędny i dobry silnik minusem wykończenie w środku brak odpowiedniego wyciszenia i trochę kańciaty wygląd z tyłu, ale za tą cenę
Fiat Linea:
jak za te pieniądze, nigdzie takiego wyposażenia nie znalazłem, duże auto, duży bagażnik,ekonomiczne, ciche, ładnie w środku wykończone, sporo dobrze przemyślanych drobiazgów,marka fiat nie cieszy sie dużym prestiżem, ale to naprawde jest dobre auto bez kompleksów, z klasą
Honda City:
Ogólnie b. fajny samochodzik. Największą jego zaletą zapewne jest niskie zużycie paliwa (niczym disel) + duże rozmiary bagażnika. Samochód uniwersalny, dla rodziny z dziećmi, na dłuższe trasy i rewelacyjny do miasta. W środku przestronny (tyle samo miejsca ile w R.Megane a nawet może i więcej- mój poprzedni sam.). Za tę cenę trudno dostać coś lepszego, niezawodnego.
Kia Rio:
Najmocniejsze strony - silnik i wielkość bagażnika a dla estetów - bardzo ładna, "kroplowa" sylwetka (hatchback). Idealny dla rodzin 2+2 na dorobku. Bagaż na wakacje jest gdzie pomieścić a i w mieście nie spali za dużo. Niezawodny.
Dopracowano podstawowe, istotne cechy samochodu, nie poświęcając za wiele uwagi komfortowi i elektronicznym dodatkom.
Nissan Tiida:
Ciekawe auto, zapewne ze względu na słabą promocję ze strony producenta będzie autem niszowym w swojej klasie (dla mnie jest to atut). Gwarantuje spory komfort jazdy i miłe wrażenia eststyczne.
Skoda Fabia:
brak komentarza:)
myśle, że pomogłem:)
.::Pozdrawiam::.