SEAT IBIZA 1.4 60KM

06 Gru 2010, 14:43

witam , jestem nowym uzytkownikiem i chcialbym sie przywitac :) wiec : witam :D a teraz do rzeczy ... od jakiegos czasu mam spory problem ,moze ktos wie czego to wina... mianowicie :
w tym miesiacu poraz trzeci w ciagu 4 miesiecy bede musial wymienic piaste z lozyskiem bo sie poraz kolejny posypalo !... o co chodzi ? czego to wina ?przegubow?... nie mam normalnie juz sily do tego ... w dodatku kierownica sciaga mi na lewo i co dziwne to czasami .... i ogolnie kierownica zachowuje sie jakby miala luzy jak ch....czasmmi potrafi byc skierowana o jakies 30 stopni w ktoras strone a jade prosto a za chwile zalapie i robi sie sztywna i normalnie sie kieruje ... tak samo jak np wjezdzam na pasy z duza predkoscia albo na linie ciagla ... robia mi sie luzy na kierownicy .... oczywiscie chodzi o pasy i linie ciagle nie te malowane farba tylko te z czegos takie szorstkiego dziwnego czegos :D troche zamieszlem... wogole stojac w miejscu i ruszajac kierownica slychac dziwne stuki .... takie pjedyncze , i to samo jest w lewa strone jak i w prawa.. myslalem ze to moze drazek kierownicy ale nie znam sie zbytnio na zawieszeniu a raczej na elektryce i wszystkim co jest w aucie "na prad" dlatego te pytania :) z gory dzieki za odpowiedzi ...
Ostatnio edytowany przez everestooo, 06 Gru 2010, 15:27, edytowano w sumie 1 raz
everestooo
Nowicjusz

Miejscowość: Gorzów Wlkp

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

CityMakers - mobilność miejska w Paryżu
    Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...
    Jak przygotować auto do wyjazdu na wakacyjny urlop?
    Na początku roku 2022 większość (56%) dorosłych Polaków zadeklarowała, iż w bieżącym roku zamierza wyjechać w celach wypoczynkowych lub turystycznych na co najmniej 2 dni – wynika z danych CBOS. Wielu respondentów ...